Juni 2013

60'er & 70'er aften
En igennem fantastisk aften med en masse af musik før vi fik hente hår eller mangel på samme.
Vi lage ud med The Bootles, de glade "drenge" der som sædvanlig leverede musik og sang til at synge med på og en kommentar til alle en gang imellem.
De er glade for at komme her i Holstebro og vi er glade for at de stadig har tid og overskud til at give os en musikalsk oplevelse.

Så blev det Rubetes som havde lagt vejen forbi på deres Europa afskeds tur, desværre for de lød og så ud til at kunne blive ved mange år endnu og hvem ved om de kunne lokkes til at kikke forbi en anden gang.
Efter deres optræden havde de også tid til at skrive autografer og være med på billeder til familiealbummet. Vi var nogle stykker der var heldige at købe deres cd med friske autografer på så der blev udsolgt af billeder, cd'er og dvd'er så man på et senere tidspunkt kan se eller høre deres fantastiske musik til minde om en god aften sammen med Kulturperlen i anlægget.

Billeder venligst udlånt af Iver, vores dygtige fotograf m.m.
Klik på billederne for at se i stor størrelse

Seneste kommentarer

24.11 | 14:55

Hej Thomas. Medlemmer af de gamle scooters er ved i scoops til onsdagskoncerten til septemer. Mvh. Bent

24.11 | 14:53

Hej Pernille. Først ansøge teknisk forvaltning, og så kulturperlen om leje af husene m.m - ring da 30953604. Mvh. Bent

23.11 | 12:10

16 sep. 2023 ønsker vi Fango eventbureau at afvikle en Popsi og Krelle koncert ligesom vi gjorde i år. Hvem kan jeg snakke med for at få det koordineret.

22.11 | 21:37

The scooters er vel også på plakaten ??

Del siden