Onsdage 2023

Så er vi allered klar til 2023 med onsdage :

Onsdag 31. maj 2023

Slåbrock Band  +  Spirit Of Smokie

Onsdag 28. juni

The Young Ones  +  Stig & Bamses Venner

Onsdag 9. august

Daydreamers  +  Anders Blichfeld

Onsdag 6. september

The Scoops  + More Jacks




To nye navne på scenen til årets sidste onsdagskoncert :


Til Kulturperlens onsdagskoncert den 6. september bliver det med to danske navne – The Scoops og More Jacks, som ikke tidligere har besøgt Kulturperlen

Af Bent Vium, Kulturperlen

  • Vi får et rigtigt godt band, som spiller ægte rock’n roll med den gode 80’er sound som det de første på scenen, siger Kulturperlens formand, Poul Hornshøj..Det er det københavnske velspillende og energifyldte ”The Scoops”. De har spillet sammen siden 1990’erne og snest udgivet en ny single og fysisk CD i 2022.
  • Singlen leder tankerne i retning af legendariske Liverpool-grupper – som bl.a. ”The Betles”, ”Swinging Blue Jeans” samt ”Gerry and the Pacemakers”, hvis kendte Mersey-beatsound forførte 60’er ungdommen.
  • Den nye CD er primært med en perlerække af coverindspilninger, siger formanden. Det er med internationale 60’er tophits, bl.a. ” Stand by Me” ”Oh Caol” og ”Blue Moon”. Hvis man tidligere har besøgt Dyrehavsbakken i København har man måske hørt bandet. Her har de med stor succes spillet meget til de såkaldte pigtrådskoncerter, så derfor venter vi os meget af de til dee sæsonafslutningsaften.

Sæsonen afsluttes med en medrivende koncert til ”More Jacks”, hvor de fire musikalske herrer i skikkelse af Keld Heick, Jesper Asholt, Jesper Lohmann og Stig Rossen.  Præsenterer et bredt udvalg af deres succesrige teaterkoncerter samt tv-udsendelser.,

Gruppen opstod i 2008 med dan gamle danske gruppe ”Four Jacks” i bagtanken, og nu sættes de bedste sange fra det omfattende repertoire, og giver en humørfyldt oplevelse. Formanden mener, at vi alle kan synge med på sangene ” Mandalay”, ”O Marie, a vil hjem til dig” og mange flere  kendte sange. Det hele vil også være med små anekdoter g de små drillerier, som opstår, når de fire festlige fyre er på scenen.. Gruppen vil blive akkomporet af fire musikere.

Der hører en hel sjov historie med til More Jacks optræden i Lystanlægget. Normalt skal vi selv spørge kunstnere, om de har tid, lyst og lejlighed til at komme her. Men med dem var det lige omvendt. De spurgte selv om de måtte komme her på vore nye scene. Det tog naturligvis ikke mange sekunder, før vi sagde ja til dem,

for vi skal jo have en flot afslutning på sæsonen. 

Da More Jacks skal optræde i to gange 50 minutter vil vi denne afslutningsaften begynde koncerten med The Scoops allerede kl. 18, og dermed bliver der to pauser, hvor vi laver lodtrækninger - bl.a. også om fire rejsegavekort, slutter Poul Hornshøj, som håber på godt vejr og ”fuldt hus” på bænkene.







BILLETTER KØBES NU I WEBSHOP HER


Del siden